ІЕРС

Інститут еколого-релігійних студій
Пошук

Тематичний еко-просвітницький захід – “Правила поведінки у лісі. Як робить Маріанночка? “

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
У Закладі дошкільної освіти у с. Забрідь, Великоберезнянського району проведено захід – “Правила поведінки у лісі. Як робить Маріанночка? “
Під час заходу діти знайомилися, граючи у рухливу гру. Розвивали їх комунікативні навички і вміння виражати почуття й емоції, які у них викликають явища природи.
Також діти отримали розмальовки “Як робить Маріанночка? ” (автор Марта Михайлець) , де описані правила поведінки у лісі. Також вчилися прислухатися до звуків довкілля. Це основна навичка, яка сприяє яка передує дослідженням. Адже аби помітити певні закономірності у природі – варто вміти іх фіксувати.
Маріанночка – це головна героїня розмальовки, яка є прикладом для наслідування для малечі. Маріанночкп вміє спостерігати, прислухатися до природи. Знає, що таке фотополювання, розуміє значення дерев і висаджує саджанці з друзями, допомагає пташкам у зимовий період, а головне – відповідально ставиться до відходів, адже сміття – одна з найскладніших проблем наших Карпат.

Захід проведено в рамках проєкту “Церква та НУО задля екоосвіти в національних парках”, що реалізується Інститутом еколого-релігійних студій (керівник – Alexander Bokotey ) у співпраці з Союзом охорони природи Німеччини (@NABU International @NABU Bundesverband за підтримки Міністерства іноземних справ Німеччини (@Auswärtiges Amt). Менеджер проєкту – Ivan Tymofeiev

Інформаційна служба ІЕРС

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Залишити відповідь