ІЕРС

Інститут еколого-релігійних студій
Пошук

Вебінар: Особливості екологічної освіти та просвіти для дітей у онлайн-форматі»

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

30 серпня у рамках проекту «Церкви та громадські організації разом задля екоосвіти в національних парках», що реалізується Інститутом еколого-релігійних студій у співпраці з Союзом охорони природи Німеччини (NABU Bundesverband, NABU International) та за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини (Auswärtiges Amt, AA_Kultur) відбувся вебінар на тему «Особливості екологічної освіти та просвіти для дітей у онлайн-форматі».

На вебінарі були присутні експерти Інституту еколого-релігійних студій, Міжрелігійного та громадянського природо-охоронного форуму Східної Європи. Експерт ІЕРС Іванна Трофименко (екотренер з питань відповідального управління відходами та концепції ZeroWaste), а також волонтер ІЕРС Ірина Шишкіна (консультант по роботі з дітьми молодшого шкільного віку) обговорили варіанти проведення екологічних занять з дітьми у форматі онлайн на випадок посилення карантинних обмежень, спричинених пандемією COVID-19. Експерт Микола Гараздій (консультант з ІТ) надав свої пропозиції щодо використання профільних веб-ресурсів для оптимізації роботи.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Залишити відповідь

Берегівські гімназисти вчаться спостерігати за птахами

Учні Берегівської гімназії «Опре Рома» відвідали волонтерський центр «Кожен може допомогти», щоб навчитися спостерігати за пернатими і ознайомитися з різноманітними конструкціями пташиних гнізд та годівниць.

Ековистава «Таємниця маленької сови» здобула перемогу в чотирьох номінаціях Всеукраїнського конкурсу

Екологічна вистава Закарпатського академічного обласного театру ляльок «Таємниця маленької сови» здобула перемогу в чотирьох номінаціях Всеукраїнського віртуального огляду-конкурсу «Прем’єри сезону».