ІЕРС

Інститут еколого-релігійних студій
Пошук

Екологічна етика – Місце людини в природі

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Дана книга складається із зібрання актуальних дискусійних робіт з питань екологічної етики в Німеччині і Європі. Книга поділена на три частини. У першій розглядаються теми майбутнього природи в плані завдань соціальної та суспільно-політичної відповідальності. Йдеться про те, наскільки значимою може бути природа як етичний орієнтир для сучасної науки і суспільства. У центрі уваги знаходиться ідея сталого розвитку, захисту природи як складової частини поняття справедливості, благополучного життя і, тим самим, розробляється нова концепція прогресу. Яким чином у даному напрямку може і повинна діяти держава, крім того, що за допомогою введення платежів регулювати свободу дій багатьох фігурантів економіки, суспільства і науки – це один з найгостріших питань, поставлених, перш за все, політичним і правовим розвитком Німеччини.

УДК 504.03

ББК Б1

Екологічна етика. Місце людини в природі. // Збірник материалів проф. Маркуса Фогта (Університет Людвіга Максиміліана). – переклад з німецької. – Ужгород: Вид. “Карпатська Вежа”, 2012. – 250 с.    

ISBN-978-966-8269-32-6

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Залишити відповідь

Берегівські гімназисти вчаться спостерігати за птахами

Учні Берегівської гімназії «Опре Рома» відвідали волонтерський центр «Кожен може допомогти», щоб навчитися спостерігати за пернатими і ознайомитися з різноманітними конструкціями пташиних гнізд та годівниць.

Ековистава «Таємниця маленької сови» здобула перемогу в чотирьох номінаціях Всеукраїнського конкурсу

Екологічна вистава Закарпатського академічного обласного театру ляльок «Таємниця маленької сови» здобула перемогу в чотирьох номінаціях Всеукраїнського віртуального огляду-конкурсу «Прем’єри сезону».