ІЕРС

Інститут еколого-релігійних студій
Пошук

Анонс відкриття унікального проекту «Відповідальність за Творіння та жінки Карпат»

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

29-30 січня 2022 року у Резиденції Мукачівських єпископів (м. Ужгород, пл. А. Бачинського 1а) відбудеться офіційне відкриття нового унікального проекту «Відповідальність за Творіння та жінки Карпат», мета якого об’єднати, посилити потенціал активних жінок, які працюють у сфері екологічної освіти та виховання, пропагують дотримання принципів сталого розвитку у повсякденному життя, впевнено впроваджують концепцію ZeroWaste та надихають своїм прикладом колег, однодумців, учнів та вихованців.

Під час тренінгу відбудеться презентація унікального збірника пісень духовного та ековиховного напряму для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку «Все Сотворіння прославляє Творця» (слова – Наталії Стецо, музика – Ярослави Пантлик). До збірки ввійшли пісні для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку про відповідальне ставлення до природи, а також пісні, в яких прославляємо Творця за створену для нас земну красу, яку бачимо навколо. Це пісенне джерело сприятиме підвищенню християнської екологічної свідомості та формуванню духовної й екологічної культури наших співгромадян. Віримо, що використання запропонованої збірки пісень в закладах освіти матиме позитивний результат, підкріплюватиметься добрими справами і вселятиме надію на спроможність змінити на краще все наше довкілля та життя у ньому.

Захід відбудеться у рамках проєкту «Відповідальність за Творіння та жінки Карпат», що реалізується Міжрелігійним та громадянським природоохоронним форумом Східної Європи (IRCEF) у співпраці з природоохоронними підрозділами Церков за партнерської підтримки Архідієцезії Бамберга (Німеччина).

Для отримання більш детальної інформації запрошуємо на веб-ресурси Міжрелігійного та громадянського природоохоронного форуму Східної Європи і партнерських організацій:

https://ircef.org/

https://iers.org.ua/

https://www.facebook.com/groups/366775880016215

Інформаційна служба

ГО «Міжрелігійний та громадянський

форум Східної Європи»,

е-пошта: [email protected]

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Залишити відповідь

Берегівські гімназисти вчаться спостерігати за птахами

Учні Берегівської гімназії «Опре Рома» відвідали волонтерський центр «Кожен може допомогти», щоб навчитися спостерігати за пернатими і ознайомитися з різноманітними конструкціями пташиних гнізд та годівниць.

Ековистава «Таємниця маленької сови» здобула перемогу в чотирьох номінаціях Всеукраїнського конкурсу

Екологічна вистава Закарпатського академічного обласного театру ляльок «Таємниця маленької сови» здобула перемогу в чотирьох номінаціях Всеукраїнського віртуального огляду-конкурсу «Прем’єри сезону».